Blog

Amintiri prețioase în goblen de diamante personalizat

Tablourile personalizate sunt o modalitate unică și inovatoare de a adăuga un plus de personalitate casei tale sau de a oferi un cadou unicat. 

Amintirile tale pot fi acum imortalizate într-un tablou de diamante, pe care să-l lucrezi în confortul casei tale. Poți face și un cadou frumos, o operă de artă cu chipurile celor dragi, o icoană sau, de ce nu, cu cel mai bun prieten necuvântător.

Goblenul de diamante personalizat este proiectat aici tocmai pentru a mă asigura că vei primi o lucrare premium.  Nu regăsești imaginea dorită în oferta curentă din site? Nu este nicio problema, o pot genera ca imagine personalizată

Tablou personalizat după poza ta de suflet

Am pentru tine 5 sfaturi care te vor ajuta să îți faci o idee despre cum trebuie să procedezi pentru a cumpăra un tablou personalizat de calitate.

1. Alege un vânzător cunoscut pentru calitatea tablourilor care ies din fabrica lui, pentru seriozitate, suport tehnic și mai ales pentru comunicarea eficientă. Personalizarea unui tablou înseamnă o discuție inițială despre dimensiunea potrivită a tabloului precum și costurile unui asemenea tablou. Dacă vânzătorul nu îți răspunde concret la întrebări, fii precaut în a cumpăra de la el. Poți apela și la comunitatea de artiști pentru a afla și experiențele lor cu vânzătorii preferați si, de ce nu, să știi de cine să te ferești.
2. Atributele imaginii

  • Rezoluția: O imagine de calitate trebuie să aibă o rezoluție bună. Aceasta înseamnă că ar trebui să fie clară și să aibă o definiție bună. Dacă o imagine este pixelată sau neclară, va fi mai greu să o prelucrez într-un tablou personalizat.
  • Calitatea imaginii: O imagine de calitate trebuie să fie bine procesată și să nu aibă imperfecțiuni evidente, cum ar fi linii de pixeli sau pete.
  • Pozele descărcate de pe Facebook sau facute cu camera din Whatsapp nu se pot prelucra, aceste aplicații comprima imaginea pînă la gradul la care nu mai poate fi folosită pentru un tablou personalizat.

3. Plecând de la sfatul de mai sus, pun accentul pe cel mai important aspect al tabloului personalizat: mărimea. Fețele umane sunt cel mai greu de reprodus fidel, mai ales la o dimensiune a tabloului mai mică. Îți recomand cel puțin 40×50 cm pentru un singur chip sau 50×70 pentru 2-3 chipuri. Cu cât dimensiunea e mai mare, cu atât fețele celor dragi vor fi mai clare. Este păcat să primești un tablou cu niște pete urâte de culoare în loc de fețele celor dragi!

4. Culorile din tablou dau viață imaginii tale. Un tablou vioi, cu detalii frumoase are în general peste 50-60 de culori. Diamantele de rășină vor străluci incredibil de frumos în aceste culori!

5. Simplitatea aduce cele mai bune rezultate. În arta goblenului cu diamante formele bine definite, liniile suple dar clare dau calitatea atât de mult dorită într-un tablou personalizat. Alege o poză cu un chip drag sau, de ce nu, poza celui mai devotat prieten necuvântator, fără umbre și fără jocuri mari de lumină. Rezultatul va fi o amintire care îți va bucura inima.

Trimite poza originală din telefon

Este foarte important să ai la îndemână telefonul cu care ai făcut poza dorită a fi personalizată, pentru a atașa poza direct din camera telefonului.

Urmează pașii de mai jos pentru dispozitivele Android

1. Deschide aplicația Gmail pe telefonul sau pe tableta Android.
2. Atinge Scrie (semnul de creion).
3. Atinge Atașează (semnul de agrafă de hârtie) .
4. Atinge Atașează un fișier.
5. Atinge iconita de Galerie.
6. Atinge Albume.
7. Deschide albumul Camera.
8. Caută poza dorită.
9. Selectează poza atingând cerculețul din dreapta jos pentru a o bifa.
10. Atinge bifa de OK din colțul din stânga sus.
11. Trimite poza la comenzi@goblendiamante.ro

Urmează pașii de mai jos pentru dispozitivele iOS

1. Deschide aplicația email pe telefonul iPhone.
2. Atinge Compune (semnul de creion).
3. Atinge Atașează (semnul de agrafă de hârtie) .
4. Atinge Deschide Biblioteca Foto.
5. Atinge Albume.
6. Deschide albumul Recente.
7. Caută poza dorită.
8. Apasă pe poza pentru a o insera în e-mail.
9. Trimite poza la comenzi@goblendiamante.ro

Poate că ți s-a întâmplat și ție să descarci o poză de pe Facebook sau WhatsApp, iar când ai încercat să o folosești pentru a face un tablou, să descoperi că rezoluția este prea mică și imaginea arată pixelată sau neclară.

Acest lucru se întâmplă pentru că platformele de social media și aplicațiile de mesagerie comprimă imaginile pentru a economisi spațiu și pentru a reduce timpul de încărcare. Astfel, imaginea originală cu o rezoluție mare este redusă la o dimensiune mai mică, ceea ce duce la pierderea detaliilor și a clarității.

Folosește formularul de încărcare poză pentru a te asigura că poza ta are toate atributele de care avem nevoie ca să producem o machetă de calitate

FORMULAR POZA

Cât durează producerea setului de asamblare?

Vei primi imediat o primă machetă, deoarece prelucrez personal imaginea cu softuri speciale licențiate. Dacă nu este ceea ce îți dorești, o pot revizui o singură dată (dimensiune, număr de culori). O altă imagine se va putea prelucra doar după achitarea comenzii în avans.

Procesul de fabricare și livrare durează între 21-28 de zile de la încasarea contravalorii tabloului (fiind lucrare personalizată, suntem nevoiți să încasăm integral această sumă). Acest interval poate varia în situații excepționale cum ar fi Sărbătorile Naționale sau alte evenimente globale. De asemenea, întârzierile cauzate de către firmele de curierat, din motive independente de noi, pot afecta acești termeni de execuție și livrare.

Vino în comunitatea Goblen Diamante Romania pentru a fi la curent cu toate noutățile, promoțiile, lucrările, sfaturile și discuțiile noastre!

Articles

more from us

Set ustensile goblen Diamante

Setul de creatie

Descoperă ce conține un set de creație pentru pictura cu diamante și cum să alegi cel mai potrivit kit pentru proiectul tău. Află ce accesorii și materiale sunt incluse, precum și cum să selectezi dimensiunea și tipul pânzei și diamantelor pentru a obține cel mai bun rezultat.

Read More »