Ne dorim să facem procesul de încărcare a fotografiilor cât mai ușor și plăcut pentru tine! Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește calitatea imaginii, te rugăm să iei în considerare dimensiunea minimă recomandată a fotografiilor. Optează pentru poze făcute cu camera telefonului sau descărcate de pe site-urile profesionale de fotografie, pentru a te asigura că detaliile vor fi reproduse în tablou în mod corect.

Alegerea unei fotografii de calitate înseamnă că goblenul tău va arăta minunat și va atrage atenția. Imaginile cu rezoluție mare permit privitorului să vadă toate detaliile, culorile vii și trăsaturile umane redate corect.

Pentru a fi sigur că imaginea ta îndeplinește cerințele noastre de calitate, nu uita să verifici sursa pozei înainte de a o încărca. Dacă alegi o imagine care este mai mică decât dimensiunea verificată, formularul o va refuza. Este cazul pozelor descărcate de pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, Pinterest), descărcate de pe Google sau trimise prin WhatsApp.

Suntem alături de tine pentru fiecare pas din procesul de încărcare și suntem bucuroși să te ajutăm să obții cele mai bune rezultate pentru tabloul tău.