Povestea noastră

De la Pixeli la bucățele de diamante

În primăvara lui 2020, când pandemia ne-a schimbat modul de viață, am căutat un hobby relaxant și plăcut, care să ne ajute să facem din casă un loc mai ”trăibil”. Din multitudinea de hobby-uri cu care ne-am fi putut ocupa timpul, am ajuns să apreciem goblenurile de diamante vazute la o prietenă din Olanda. Nu erau foarte populare în România încă, așa că am încercat și noi să asamblăm câteva kituri.

Din păcate nu ne-am dus bucuria chiar până la capăt, căci ce am achiziționat atunci, așa de test, unele mai mici și mai ieftine, erau și de calitate cam îndoielnică.

Te întrebi cine suntem noi? Eu sunt Brîndușa și am fost pasionată de domeniul calității de-a lungul a 20 de ani. Ador să transform conceptele în realitate și să creez design-uri captivante pentru tablouri. În fiecare linie și nuanță, caut să aduc magie și bucurie în fiecare colțișor al casei tale!

Și nu pot să nu îți prezint și pe colegul meu extraordinar, Vali! El este magicianul care a construit site-ul nostru minunat. Cu o pasiune pentru tehnologie și o viziune unică, Vali a creat un spațiu online unde să poți explora și descoperi cu ușurință colecția noastră de opere de artă cu diamante.

Așadar, suntem o echipă ce combină creativitatea și expertiza tehnică pentru a aduce în viața ta frumusețea și ușurința navigării. Suntem aici să facem ca experiența ta în lumea noastră să fie cu adevărat specială și memorabilă!

 Cu așa echipă, chiar am început să săpăm după diamante!

Ne doream să le găsim pe acelea care, îmbinate, să dea imaginea care să te transpună în peisaj sau să te facă să simți cu adevărat prezența unei persoane într-o icoană sau din poze.

Ne-am împiedicat încă de la începutul căutărilor: toate magazinele online cu tablouri de calitate pe care le-am găsit erau localizate foarte departe, iar drumul goblenurilor până la noi era lung și anevoios, ajungându-se la costuri incredibil de mari pentru posibilitatea noastră de cumpărare.

Așa că am decis să facem ceva în privința asta! Nu doar pentru noi, ci pentru toate persoanele super pasionate cu care am ajuns conectați – da da, nu suntem singuri, avem o comunitate minunată de pasionați de goblenuri de calitate Premium.

Acest site este casa primitoare a tuturor celor care au descoperit acest hobby și vor fie să îl încerce, fie să facă artă pe bune.

La noi nu vei găsi: imagini neclare, adeziv slab, diamante neuniforme, prost tăiate și pline de rebuturi, informații incomplete și nici nu riști să primești ceva ce nu ai comandat.

Gata cu problemele legate de achiziție și garanție – produsele noastre sunt însoțite de factura și garanție.

Garantăm că materialele folosite în kiturile de asamblare sunt de cea mai bună calitate.

În plus am rezolvat și factorul timp și goblenurile din stoc ajung la tine imediat prin curier rapid.

Indiferent dacă abia acum descoperi acest hobby sau ești deja expert/ă, indiferent de vârstă, pricepere sau complexitatea imaginii, vei primi exact ceea ce te aștepți să primești.

Suntem complet transparenți și onești în privința produselor noastre! Pozele sunt reale, astfel încât să știi sigur cum va arăta la final tabloul tău și ai o descriere completă a lui de la bun început. De asemenea, te susțin cu indicații pe parcursul realizării tabloului, să fii liniștită că din imagine te vor privi cu iubire ochii dragului tău copil sau a familiei de care ăți e dor – vei simți că însăși divinitatea se coboară lângă tine când privești icoana ta cea dragă.

BONUS!!! Kiturile de asamblare conțin accesorii pe care nu le vei regăsi în alte seturi achiziționate din România.

Haide să încerci produsele noastre.

Misiune

Prin tot ceea ce suntem și oferim capturăm momentele memorabile din viața ta și îți dăm posibilitatea să le transformi în tablouri superbe, autentice, clare, cu diamante de calitate.

Esență

Imaginația, individualitatea, incluziunea și impactul formează nucleul care susține o afacere durabilă și cu grijă pentru clienți.

Promisiune

Goblenuri noastre de diamante sunt experiențele tale de neuitat, oportunități de conectare cu copiii tăi și cadouri extraordinare pentru cei dragi.

Energie

La Goblen Diamante Romania facem magie. Dăm o imagine frumuseții, o transpunem în fărâme strălucitoare de migală și împărtășim energia pozitivă cu tine.

Facebook
WhatsApp
Email